Podcasttraining

Wil jij starten met een podcast, maar mis je de skills om het tot een succes te brengen? Wil je onderzoeken of een podcast iets voor jouw organisatie is? Of heb je gewoon zin in een leuke, leerzame middag?

Doe mee met de training ‘Podcasten van A tot Z’.
Eendaagse training

Podcast Production geeft online én offline training over podcasting. We zoomen in op de belangrijkste stappen in het produceren van een podcast, zoals het maken van een format, draaiboek, techniek, opnemen, editen, distributie en promotie.

In deze workshop ga je vooral zelf aan de slag. We bieden maatwerk en sluiten aan bij de behoeften en het basisniveau van jouw team.


Alvast wat meer verdiepen? Download dan nu het gratis eBook 'Podcasten in 6 stappen'.

Podcast training

Reviews

Astrid: ‘Deze training is ondersteunend en praktisch. Leuk hoe zo'n proces van een podcast maken tot leven komt. Uitproberen en oefenen om je idee verder vorm te geven waarbij de cursusleiders ook achteraf nog willen helpen en meedenken. Het is echt van meerwaarde.’

Senka: ‘Super leuk! Echt van genoten en mooie interactie. Jullie zijn echt entertainers. Dank!’

Jaap: ‘Een fijne, praktisch ingestoken workshop. Ik heb heel veel geleerd in korte tijd. Ook leerzaam en leuk om daadwerkelijk aan de slag te gaan met een podcast. Dank voor de leuke workshop, Rudy!’

Workshop, training, podcast

O.a. deze organisaties gingen je voor...

Training volgen?

Netherlands

Onze privacyklaring is van toepassing.